Shiranamin verkkaritilaus

Shiranamin verkkaritilaus

Kyselemme vähän että kiinnostaisko seuralaisia (tai seuran ulkopuolellakin) tilata judoseuran verkkarit. Selkään painatetaan Shiranamin logo, oheinen kuva kertoo verkkarin värit jotka vastaavat seuran logon värejä. Kokoja kyseiseen Matsurun verkkareihin löytyy 164 cm, S, M, L, XL ja XXL. Kokemuksesta tiedän, että koot on vähän pieniä ja ainakin kilpajudokoiden kannattaa ottaa vähän suurempi koko jotta judogi sopii alle ja kasvuvara on otettu huomioon. Tilaamme verkkarit Penadolta, hinta on noin 70 - 80 euroa painatuksineen.

Jos haluatte alustavasti tilata verkkarit, laittakaa Facebook -ryhmään määrä ja koot, voitte laittaa myös minulle viestiä osoitteeseen jari.kuokka@oracle.com tai kommentoida kotisivuille uutisen alle kommentteihin.

Verkkarin kuvat löytyy hollantilaiselta sivustolta osoitteesta https://www.matsuru.com/trainingspak-luzern tai Penadon sivuilta valkoisena versiona osoitteesta http://www.penado.fi/tuotteet.html?id=37229/543533. Noiden sivustojen hintoihin lisätään vielä painatuskulut luonnollisesti.

// Jari

PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 27.4.17 kello 17:52

Otan kahdet verkkarit kokoa XL. Voitte tilata verkkareita myös Facebook -ryhmän kautta.

27.4.2017 kello 17:53 - Sensei Jari Sensei Jari

Otan yhdet verkkarit kokoa XL. Terveisin harvoin treeneissä näkyvä Jarmo

28.4.2017 kello 8:55 - Jarmo78 Jarmo78

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Mikä numero tulee kahdeksikon jälkeen?
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.