Vielä ehtii tilaamaan verkkareita

Vielä ehtii tilaamaan verkkareita

Laitetaan seuran verkkaritilaus eteenpäin ja painatukseen jo ensi viikolla jotta saadaan ne vielä ennen koulujen loppua meille. Ilmoittakaa kaikki jotka haluatte verkkareita minulle vielä tämän ja ensi viikon aikana, siellä ei ole nyt vasta kun 6 tilausta. Vewrkkari maksaa siis sen 70-80 euroa painatuksella, se on kokemuksiemme perusteella hyvää materiaalia ja tyylikäs. Myös pienemmille junnuille. Verkkareissa housut ja takki.

Laittakaa minulle tekstiviestiä, Facebook messagea, lisätkää tämän uutisen perään kommentti tai lähettäkää sähköpostia osoitteeseen: jari.kuokka@oracle.com. Lista verkkaritilauksista löytyy myös salin seinältä ilmoitustaululta.

Sieltä löytyy vielä muutama pienempi koko entisiä (152 cm, 164 cm ja XS), sinisiä verkkareita, niiden hinta on vain 50 € kpl, sisältää takin ja housut.

Linkki PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 12.5.17 kello 9:31

Laitoin sulle viestiä Facen kautta!

12.5.2017 kello 18:14 - Hanne Hanne

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Paljonko on yksi plus yksi?
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.