Elina Paulmanin johdolla Shiranamin judokoille hienoa menestystä

Elina Paulmanin johdolla Shiranamin judokoille hienoa menestystä
Maisitainen Shiranamin uudesta logosta

Iisalmen Judoseuran ja Lapinlahden Shiranamin judokat ottelivat menestyksekkäästi Rovaniemellä Koyama-shiaissa lauantaina 27.5.2017.

Sarjaprossiin ylsi T11 -32 kiloisissa lapinlahtelainen Eveliina Sammallahti, joka edustaa Himangan Judoseuraa. Eveliina asuu Lapinlahdella ja treenaa nykyisessä kotikunnassaan ja Iisalmessa. Eveliina voitti ensimmäisessä ottelussaan Rovaniemen Pihla-Maria Seikkulan jo 45 sekunnin kohdalla ipponilla. Seuraavaksi vastaan Evelle tuli Iisalmen Judoseuran tuttu Essi Lappeteläinen, ottelu kesti koko otteluajan mutta Essi voitti otttelun wazarin arvoisilla  suorituksilla. Seuraavaksi vastaan tului Sodankylä Marianne Ovaska jolle Evelina hävisi ipponin arvoisesti. Pronssia siis lapinlahdelle sarjassa jossa oli 5 osallistujaa. Sammalahden perheestä myös Valtteri ja Aleksi osallistuis sarjoihinsa, Valetteri jäi kisoissa neljänneksi kolmella ottelulla, Aleksi otteli kaksi ottelua ja jäi mitalien ulkopuolelle.

Shiranamin Severi Väänänen otteli pronssia P15 -68 sarjassa. Severi hävisi tässä kolme ottelijan sarjassa koville Murmanskin ja Kostamuksen judokoille kahdella ottelullaan. P15 -77 kiloisissa Shiranamin Hermanni Väänänen otteli hopealle. Hermanni voitti Koyaman Niklas Iivarin ipponilla jo ajassa 0,19 s. Hermanni hävisi toisen ottelun Rovaniemen Koyaman Alex Kortesalmelle ipponin arvoisesti. Kokonaisuutena siis kaksi pronssia ja yksi hopeamitali vioikonlopun kilpailuista.

Kaatrasalo Tohmajärvellä Itä-Judo Open kisoissa

Henri Kaatrasalo otteli Itäjudo Openissa 2017 6.5.2017 Tohmajärvellä sarjassa pojat 15 vuotta alle 46 kiloa. Kaatrasalo jäi niukasti semifinaalista. Henri otteli viiden judokan alkupoolissaan kolme otteluvoittoa, mutta jäi otteluvoittojen mennessä ristiin poolinsa kolmanneksi suorituspisteiden perusteella. Sarja oli äärimmäisen kovatasoinen ja tasainen, normaalisti kolmella otteluvoitolla olisi irronnut loppuottelupaikka, mutta nyt sarjassa oli yhteensä 9 ottelijaa joten otteluvoitoista olisi vaadittu korkeampia pisteitä mitalisijoituksille. 


Koyama-shiai 27.5.2017 Rovaniemi

Tytöt 11 vuotta -32 kg
1. Essi LAPPETELÄINEN Iisalmen JS
2. Eeva OVASKA Sodankylän Byakuya
3. Marianna OVASKA Sodankylän Byakuya
3. Eveliina SAMMALLAHTI Himangan Judoseura

Pojat 15 vuotta -68 kg
1. Pavel KOKORIN Kostomuksha Judo Team
2. Vassili SMIRNOV Murmansk
3. Severi VÄÄNÄNEN Lapinlahden JS Shiranami

Pojat 15 vuotta -77 kg
1. Alex KORTESALMI Koyama, Rovaniemi
2. Hermanni VÄÄNÄNEN Lapinlahden JS Shiranami
3. Niklas IIVARI Koyama, Rovaniemi


Itä-Judo Open -kilpailuiden tulokset löytyy osoitteesta: 
http://www.judoshiai.fi/index.php?sub=/results/2017/itajudo2017/


Linkki PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 28.5.17 kello 17:57

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Kolmestatoista vähennetään yksi, paljonko jää?
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.