Vyökoe torstaina 1.6.2017

Vyökoe torstaina 1.6.2017

Pidämme torstaina graduointitilaisuuden aluksi noin puolen tunnin lämmittelyn ja pikaisen kertauksen jonka jälkeen aloitamme vyökokeen keltaiseen (5. kyu) ja oranssiin (4. kyu) vyöhön valmistatuneilta kokelaille. Kokeen ottaa vastaan seuragraduoija Jari Kuokka (2. dan). Vanhemmat ja huoltajat voivat halutessaan tulla seuraamaan vyökoetta.

Peruskurssilaisille vyökoe kuuluu peruskurssimaksuun joten koe itsessään on ilmainen, ylemmille vöille koe maksaa 30 euroa. Seuralta on myös mahdollista haluttaessa ostaa onnistuneen suorituksen jälkeen keltaisia ja oransseja vöitä 10 euron hintaan. Toki vyöt voi myös värjätä tekstiilivärillä niin haluttaessa. Oranssin vyön kokelaat ottavat mukaansa judopassin jonne mahdollinen onnistunut suoritus merkitään, peruskurssilaiset saavat onnistuttuaan passin itselleen.

Tsemppiä kaikille kokeeseen osallistujille, pitäkää ryhti hyvänä, ukemit rentoina ja asenne kovana!

Linkki PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 29.5.17 kello 19:48

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Jatka numerosarjaa: kaksi, neljä, kuusi...
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.