Kevätkauden 2018 uudet treeniajat

Kevätkauden 2018 uudet treeniajat
Vanhaa dataa, siellä sitä oltiin vihreävöisiä

Muutamme harjoituksia kevätkaudelle niin, että peruskurssilaisetr saavat hieman enemmän perustekniikkaharjoitusta vyökoetta varten. Ylemmille vöille annetaan enemmän huutia sitten treenin loppupuolella.

Eli aloitamme joka torstai kello 18:00 peruskurssilaisten treeneillä jossa enemmän pelejä sekä perustekniikkaa vyökoetta varten (ukemeja, sidontoja, perusheittoja). Ylemmät vyö saapuvat treeneihin kello 18:30 ilman erillistä kumarrusta täydessä vauhdissa.

Jos peruskurssilla on vielä jokin treeni kesken kun tulette tatamille, älkää häiritkö muita vaan valmistautukaa omaan treeniin venyttelemällä ja hieman lämmittelemällä. Yhteisellä ajalla otetaan enemmän yleistekniikkaa ja yhteisrandoria. Sitten peruskurssilaisilla loppuu treenit kello 19:30 ja ylemmät vyöt jäävät ottamaan edityneempää tekniikkaa, kilpailustrategioita, heittoharjoitteita ja randoria kovemmalla tahdilla ja suuremlla tilalla.

Koko kahden tunnin treeniputkeen voi osallistua jos haluaa. Toki :)

// Jari

Harjoitukset torstaisin kello 18:00 - 20:00, treeneihin ovat tervetulleet myös ylemmät vyöt. Peruskurssi kello 18:00-19:30, ylemmät vyöt kello 18:30-20:00. Koko treenitputkeen voi osallistua toki jos haluaa. Harjoituksen vetää Jari Kuokka, Pekka Kuismin ja Juhani Samallahti.

Ylemmät vyöt maanatiaisn, nähin harjoituksiin tulee myös iisalmelaisia kilpailijoita. Harjoituksen päävetäjänä toimii Elina Paulman ja mukana on myös Juhani Samallahti ja Jari Kuokka.

PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 17.1.18 kello 12:39

Myös Elinan treeninhin maanantaina kannattaa osallistua, siellä on hyvää kilpatekniikkaa. Kysykää Ellulta tai Henriltä milloin treenit on.

17.1.2018 kello 12:41 - Jari Jari

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Jatka numerosarjaa: kaksi, neljä, kuusi...
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.