Judoseura Lapinlahden Shiranami r.y. järjestää aikuisten - Kuntojudo

Judoseura Lapinlahden Shiranami r.y. järjestää aikuisten - Kuntojudo

Perjantaina 30.11.2018 kello 18:00 alkaen (Judosali, Ripsakan vieressä). Tervetuloa tatamille vääntämään mattojudoa kaikki kiinnostuneet, treenataan turvallisesti ilman heittoja ja ukemeita. Treeneissä tehdään kuntopiiriä, matsaillaan matossa ja opetellaan mattotekniikoita turvallisessa ympäristössä ilman riskiä loukkaantua heitoista. Treeni ei vaadi aikaisempaa judotaustaa. Treenaamme joka toinen perjantai puolisentoista tuntia kerrallaan, treeneissä teemme aina lämmittely, tekniikkaa, kuntoliikkeitä, matsia ja lopuksi vielä jäähdyttelyt.

Kausi maksaan 110 !, maksuun kuuluu treenit, tapaturmavakuutukset ja jäsenyys Suomen Judoliitossa. Haluessasi voi myös suorittaa vöitä ja käydä yleisissä treeneissä keskiviikkoisin. Vetäjinä toimivat seuran ylimmät vyöt. Soveltuu niin miehille kuin naisillekin, kerätkää porukka kasaan ja tulkaa rohkeasti treenaamaan - aloittelemme todella rauhallisesti, etenemme ryhmän tarpeiden mukaisesti. Kyselyt osoitteeseen jari.kuokka@oracle.com.

Tervetuloa mukaan, lisätietoja osoitteesta http://shiranami.juuduu.fi


Linkki Avaa liitetiedosto PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 19.11.18 kello 22:48

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Kolmestatoista vähennetään yksi, paljonko jää?
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.