Judokurssi

Judokurssi

Judoseura Lapinlahden Shiranami r.y. järjestää judokurssin, tervetuloa tatamille vääntämään judoa kaikki yli 8 vuotta täyttäneet ja lajista kiinnostuneet :)

Peruskurssimaksu 180 euroa, maksuun kuuluu treenit, tapaturmavakuutukset ja jäsenyys Suomen Judoliitossa. Soveltuu niin miehille kuin naisillekin, kerätkää porukka kasaan ja tulkaa rohkeasti treenaamaan - aloittelemme todella rauhallisesti, etenemme ryhmän tarpeiden mukaisesti.Ensimmäiset pari viikkoa voitte kokeilla lajia ilmaiseksi. Kyselyt osoitteeseen jari.kuokka@oracle.com.

Aloittelemme lajin esittelyllä ja ensimmäisillä treeneillä keskiviikkona 4.9.2019 kello 18:00 judosalilla. Mukaan verkkarit ja t-paita, kerromme paikan päällä lisää lajista.

Tervetuloa mukaan, lisätietoja osoitteesta https//shiranami.juuduu.fi, voit myös ilmoittautua ylävalikosta kohdasta "Ilmoittautuminen".

PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 23.8.19 kello 10:33

Jätä kommentti

Voit jättää kommentin sivulle, mutta sen julkaisusta päättää sivuston ylläpitäjä. Pysy aiheessa ja kirjoita napakasti. Ole kohtelias, äläkä tarkoituksella provosoi tai hauku muita keskustelijoita. Kaikki kentät on täytettävä mukaanlukien viimeinen, hieman yksinkertainen bottivarmistuskysymys jolla vähennetään sivustolle hyökkäyksiä sekä turhia ja asiattomia kommentteja.

Montako aurinkoa aurinkokunnassamme on?
Jos haluat kommentoida ilman hyväksyntää, voit hakea käyttäjätunnusta sivun alalaidan "Rekisteröidy" -linkistä.