Vanhemmat mukaan Muksujudoon

Vanhemmat mukaan Muksujudoon

Keskiviikkona jatkamme taas judotreenejä, Muksujudo kello 17:45 - 18:30 ja ylemmät vyöt kello 18:00-19:30. Muksujudossa vanhammat saavat tulla tatamille mukaan leikkeihin ja osallistumaan treeniin, se olisi jopa mieluisaa kun ryhmän koko kasvaa. Verkkarit vaan mukaan ja pientä hikeä ottamaan lasten kanssa peuhatessa.

Meillä on Shiranamissa käytössä oma WhatsApp -kanava, jos haluatte liittyä siihen, laittakaa tietonne osoitteessa http://shiranami.juuduu.fi -sivuillamme ylävalikon kohdassa "Ilmoittautuminen" (tässä suora linkki siihen http://shiranami.juuduu.fi/sivu/MTQ1OTc= ) niin lisään teidät ryhmäämme.

Lyhyet ohjeet pienille judokoille (ja vanhemmille): Harjoituksiin tullessasi varaa mukaasi peseytymisvälineet sekä sandaalit tai tossut. Pese jalkasi ennen harjoituksia ja kuivaa ne hyvin. Liiku judomaton ulkopuolella aina sandaalit jalassa. Sitten kun puvut tilataan, Judogin alla voit pitää T-paitaa tai voimistelupukua. Ennen pukujen tilaamista voit harjoitella verryttelyhousuissa ja T-paidassa. Pyri käymään harjoituksissa säännöllisesti, sillä judoa oppii vain harjoittelemalla!

Koronan toisen aallon ja Judoliiton maksuaikataulujen myöhästymisen vuoksi emme vielä pysty kertomaan miten noiden maksujen kanssa tehdään, kuinka suuret ne ovat ja milloin ne tulee maksaa, palaamme asiaan parin viikon sisällä kun tiedämme enemmän. Sitä ennen joudumme harjoittelemaan ilman vakuutuksia ja Judoliiton maksuja, mutta koitetaan olla varovaisia ja odotellaan parempaa tietoa :)

Linkki PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 21.9.20 kello 13:37