Muutoksia treeneihin johtuen COVID19 -tilanteesta

Muutoksia treeneihin johtuen COVID19 -tilanteesta

Muutamme harjoituksia tänään 21.10.2020 lähtien Judoliiton suositusten mukaisest seuraavasti:

Pidämme harjoitusryhmät pieninä, tänään harjoitukset normaalisti, mutta ensi viikosta (ke 28.10.2020) lähtien Muksujudotreenit pidetään kello 17:30 - 18:15 jolloin treenit menevät mahdollisimman vähän päällekkäin ylävöiden treenien kanssa.

On suositeltavaa, että harjoitusten aikana salissa ei ole ylimääräisiä henkilöitä harjoitusta seuraamassa.

Otamme koko ryhmästä valokuvan ennen treenien alkua ohjeistuksen mukaisesti.

Alla koko viesti jossa kerrotaan yksityiskohdat ja syyt eri rajoituksille, "Linkki" -napista pääset koko Judoliiton tiedotteeseen joka löytyy myös osoitteesta: https://www.judoliitto.fi/uutiset/judoliiton-koronaohjeistus-ja-suositukset/?fbclid=IwAR3692I8zmdDXQ1HGqBBW9XRmdbWfMocOPJvSSkUA-RrrSDHuZb42k9yA_M

Seurojen harjoitukset

Harjoituksiin osallistutaan vain täysin terveenä. Harjoituksiin ei voi osallistua, jos on vähäisiäkään koronaan viittaavia oireita. Karanteenissa oleva henkilö ei voi osallistua harjoituksiin. Oireilevan henkilön tulee hakeutua koronatestiin.
Harjoituksissa kiinnitetään korostetusti huomiota hygieniaan. Kädet ja jalat pestään ennen harjoituksia. Käsidesiä on oltava saatavilla harjoituspaikalla.Vaatteiden vaihto ja peseytyminen tehdään kotona ja vältetään yleisten pukuhuonetilojen käyttöä.Harjoitusryhmien koot tulee pitää pieninä. Nyt ei ole oikea aika järjestää seuran harjoitusryhmiä yhdistäviä yhteisharjoituksia. Jos mahdollista, ryhmäkokoja pienennetään jakamalla harrastajia pienempiin ryhmiin.Harjoitusten aikana salissa ei ole ylimääräisiä henkilöitä harjoitusta seuraamassa.Jokaisessa harjoituksessa ohjaajalla tai muulla seuran vastuuhenkilöllä pitää olla tieto harjoitukseen osallistujista mahdollisten jäljitystilanteiden varalta. Esimerkiksi kännykkäkameralla otettu ryhmäkuva harjoituksesta toimii hyvänä muistiinpanona harjoituksen osallistujista.

Linkki PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 21.10.20 kello 11:56