Judoa lapsille - peruskurssit alkavat taas syyskussa

Judoa lapsille - peruskurssit alkavat taas syyskussa

Judo kehittää motorisia valmiuksia, opettaa ryhmässä toimimista ja antaa eväitä jopa urheilu-uran kokeilemiseen tutun judoseuran tukemana. Judon parissa ohjaajina ja judo-opettajina toimivat henkilöt on koulutettu huomioimaan lasten ja nuorten kehityskaudet harjoitteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Pienten lasten harjoitukset sisältävät paljon leikkiä, pelejä ja oman kehon toimintaan tutustumista. Kun kuperkeikat osataan ja ketteryys ja tasapaino ovat kehittyneet, niin harjoituksiin lisätään parin kanssa toteutettavia tehtäviä. Judon voi aloittaa jo leikki-ikäisenä tai milloin vain myöhemmin.

Käy katsomassa lisätietoja osoitteessa https://judo.fi/judoseurat/judoa-jokaiselle/

Judo on alun perin japanilainen kamppailulaji, joka perustuu turvalliseen harjoitteluun omaa ja toisen kehon painoa hyödyntäen. Judoseurassa nuori saa kasvunsa tueksi kannustavan yhteisön, jossa on iloa harrastaa ja halutessaan kokeilla myös kilpailemista. Judon myötä nuorella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä henkisesti, fyysisesti ja kehonkuvaltaan terveeksi nuoreksi ja jopa urheilijaksi. Judo tarjoaa kivaa tekemistä ja mahdollisuuksia tutustua muihin nuoriin ympäri Suomea tai maailmaa. Judon avulla nuori oppii asettamaan rajoja niin fyysisesti, henkisesti kuin sosiaalisestikin. Leireillä, kilpailumatkoilla ja seurassa opitaan kantamaan vastuuta itsestä ja muista. Judon voi aloittaa milloin vain ja kilpailu-uralle ja Judoliiton maajoukkuetoimintaan on mahdollista päästä nuorenakin lajin aloittaen. Harrastaa voi myös ilman kilpailemista.

  • Judo on tapa erottua massasta
  • Olympialaji => mahdollisuus kansainväliseen kilpa-uraan
Judon myötä saa oppia kestämään pettymyksiä, mutta myös onnistumisiaJudo kehittää motorisia valmiuksia, opettaa ryhmässä toimimista ja antaa eväitä jopa urheilu-uran kokeilemiseen tutun judoseuran tukemana. Judon parissa ohjaajina ja judo-opettajina toimivat henkilöt on koulutettu huomioimaan lasten ja nuorten kehityskaudet harjoitteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Pienten lasten harjoitukset sisältävät paljon leikkiä, pelejä ja oman kehon toimintaan tutustumista. Kun kuperkeikat osataan ja ketteryys ja tasapaino ovat kehittyneet, niin harjoituksiin lisätään parin kanssa toteutettavia tehtäviä. Judon voi aloittaa jo leikki-ikäisenä tai milloin vain myöhemmin.Lisätietoa: www.judo.fi

Linkki PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 9.8.21 kello 19:44