FitJudo nyt Lapinlahdella

FitJudo nyt Lapinlahdella

FitJudo on harjoittelumuoto, jossa hyödynnetään judon liikekieltä ja tekniikoita sekä lihaskuntoharjoitteita kehon liikkuvuuden, tasapainon ja voiman kehittämisessä.

Aiempaa judokokemusta ei tarvita, vaan utelias ja ennakkoluuloton asenne sekä jous­tava asu riittävät lempeään liikkeeseen. Yksilölliset tarpeet, kunto ja lähtötaso huomi­oidaan harjoituksissa. FitJudo ei sisällä heittoja, joten se sopii harjoittelumuodoksi kai­kille iästä, kunnosta tai fyysisistä rajoitteista huolimatta.

FitJudo Lapinlahden tatamille 10.9.2021 lähtien perjantaisin kello 18:00 - 19:30, vetäjänä ylin vyö.

FitJudon avulla opit tuntemaan kehoasi ja arvostamaan sitä. Saat kokea liikunnan iloa osaavan ohjaajan opastuksella, yhdessä erilaisten ihmisten kanssa. FitJudo tarjoaa myös mahdollisuuksia pysähtyä, kuunnella itseään, rauhoittua ja vahvistaa kokonais­valtaisesti hyvinvointia.

Harjoitukset toteutetaan pääosin itsenäisesti ja omaa kehoa hyödyntäen. FitJudo sopii myös monen liikunta- ja urheilulajin oheislajiksi, koska sen tavoitteena on edistää lihaksiston kykyä tukea hallittua liikettä ja laajentaa liikeratoja omaa kehoa kuunnellen.

PDF -tulostus

Jari Kuokka kirjoitti viestin 30.8.21 kello 22:43